Leergang Klimaatpsychologie i.s.m. Impact Academy

on

De Klimaatpsychologie Alliantie – waar ik aan verbonden ben – organiseert i.s.m. Impact Academy een leergang Klimaatpsychologie. Ik zal dit najaar een college en werksessie geven getiteld ‘Living in denial – over de werking van alledaagse ontkenning’. Andere sprekers zijn dr. Rembrandt Zegers en prof. Stef Craps.

Over de leergang

ImpactAcademy en Klimaat Psychologie Alliantie Nederland nodigen je uit om dit najaar deel te nemen aan de Leergang Klimaatpsychologie – Deel 1: Van begrip naar actie.

Deze unieke leergang bestaat uit drie bijeenkomsten waarin experts samen met de deelnemers werken naar een verdieping van de psychologie van de klimaatcrisis. Dit gebeurt vanuit het idee dat de psychologie onmisbaar is om mensen, organisaties en beleid te begrijpen en te helpen met het formuleren, uiten van en omgaan met emotionele reacties en het ontwikkelen van weerbaarheid en zinvol initiatief, zowel op individueel als op collectief niveau.

De bijeenkomsten hebben elk een eigen thema en behandelen de laatste inzichten uit de klimaatpsychologie, zoals deze zich de laatste 10 jaar binnen een multidisciplinair veld heeft ontwikkeld. Daarmee vormt deze leergang een hoognodige ontmoetingsplaats voor duurzaamheidsprofessionals.

Zie hier voor meer informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s