Wat

Evanne ontwikkelt creatieve en educatieve programma’s en projecten.  Ze brainstormt, doet onderzoek, brengt het project inhoudelijk tot stand en is aanjager van multidisciplinaire samenwerkingen. Zij heeft ervaring met het schrijven van project- en programmaplannen en fondsenwerving. Daarnaast faciliteert en modereert ze gesprekken, workshops en debatten.

Opdrachtgevers waren in 2017 onder meer: Stadsschouwburg Utrecht, LUX, Filosofie Magazine, Wereld Natuur Fonds, Veem House for Performance, Vice Versa, NatuurCollege,  Stichting Psychiatrie & Filosofie,  BrabantKennis, Klooster Zwolle, Duurzaamheidscafé Nijmegen. Ze ging in gesprek met onder meer Prinses Irene, filosoof Bruno Latour en een boer, boswachter en verzekeraar.

Binnen en buiten deze opdrachten specialiseert zij zich in de psychologische en filosofische dimensies van klimaatverandering. Zo geeft zij workshops ‘ Klimaattherapie’ waarin ze met deelnemers bouwt aan een nieuw klimaatvocabulaire om betekenis te geven aan een snel veranderde wereld.

IMG_1413

Advertenties