Te gast bij Into The Great Wide Open

on

Op festival Into the Great Wide Open mocht ik op 30 augustus 2019 bij de talkshow #possiblefutures komen vertellen over wat het onder ogen zien van klimaatverandering kan losmaken, van diep verdriet tot grote vechtlust. We spraken over wat geestelijke verzorging te doen heeft met de klimaatcrisis: over levensvragen en zingeving in een tijd van collectieve ontkenning, paniek, verwarring en heroriëntatie. Het publiek reflecteerde erop los en ging met elkaar in gesprek.

Itgwo19_Vrijdag_PossibleFutureTalks-Natuur_CamilaWijnmaalen-16Itgwo19_Vrijdag_PossibleFutureTalks-Natuur_CamilaWijnmaalen-17Itgwo19_Vrijdag_PossibleFutureTalks-Natuur_CamilaWijnmaalen-18Itgwo19_Vrijdag_PossibleFutureTalks-Natuur_CamilaWijnmaalen-15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s