Festival UP! Leven voor gevorderden

Tijdens ‘Festival Up! Leven voor gevorderden’ op 6 en 7 oktober 2017  in LUX, modereerde ik vier programma onderdelen. Ik ging in gesprek met inspirerende ouderen over de kunst van het ouder worden en modereerde intieme gesprekken over seksualiteit, eenzaamheid en taboes. 

Deze diashow vereist JavaScript.

Over Festival Up!

Hoera! We leven steeds langer. Eén op de vier mensen wordt nu al ouder dan 90 jaar. Maar wat doet al die extra tijd met ons? Wat betekent het ouder worden voor ons eigen geluk, voor onze naasten en voor de maatschappij? LUX organiseerde  Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober het gloednieuwe UP! festival waarin je alles te weten kwam over leven voor gevorderden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s