Klimaattherapie tijdens Trendnacht 2017: Klimaatgedrag

Tijdens de Trendnacht 2017 modereer ik een sessie ‘Klimaattherapie’. Op de rode sofa nemen o.a. een boswachter en boer plaats. Wat betekent het veranderende klimaat voor hen? Hoe kunnen we leven met extremer weer en naderend onheil? 

Tijdens de Trendnacht 2017 stellen we niet het klimaatverdrag, maar het klimaatgedrag centraal. Wat doet veranderend klimaat met ons gedrag? Raken we collectief van de kook? Of passen we ons gemakkelijk aan?

Met de Trendnacht 2017 presenteert BrabantKennis een psychologisch perspectief op klimaatverandering. Wat zijn de effecten van weerextremen op ons gedrag?

Het klimaat verandert. Het weer wordt grilliger en extremer. Ook in Brabant wisselen hittegolven, hagelstormen, extreme droogte en zware buien elkaar in hoog tempo af. Wat doet dit veranderend klimaat met ons gedrag?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s