Artistieke Klimaattop

Voor Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa, programmeer ik de Artistieke Klimaattop  

Deze diashow vereist JavaScript.

De grote verbouwing van Europa. De meest revolutionaire energietransitie ooit. We moeten eraan geloven! Vleestaks, windmolens, warmtepompen… Om klimaatverandering te temperen, staan ons grote uitdagingen te wachten afgerekend in harde C02-uitstoot.
Maar hoe doen we dat? En wie moet het voortouw nemen? Op 13 oktober zijn de kunstenaars aan zet in de Artistieke Klimaattop. Juist omdat zij bij uitstek degenen zijn die verbeeldingskracht in kunnen zetten. En verbeeldingskracht is hard nodig om in beweging te komen.
Voor deze top worden kunstenaars uit Friesland, Nederland en Europa uitgenodigd om hun projecten te presenteren en nieuwe plannen te smeden.

De artistieke klimaattop wordt gepresenteerd in het kader van de tentoonstelling Places of Hope in de week van de duurzaamheid.
De artistieke klimaattop is een initiatief van Iepen UP, een programma rondom actuele vraagstukken, deel van het hoofdprogramma van LF2018.

Blokkenschema

Screen-Shot-2018-10-04-at-16.58.29

Bekijk hier het videomanifest en lees hier onze brief aan Ed Nijpels: wij willen aan tafel bij de klimaatonderhandelingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s