Omgaan met vliegschaamte

Op 21 maart 2019 spreek ik over en faciliteer ik in Artis een gesprek over gevoelens & klimaatontwrichting. Ticket: zie hier

Door Gustaaf Haan, Jantien de Boer en Evanne Nowak

Vanavond hebben we het over dat gevoel dat je krijgt van een in plastic verpakte komkommer in de supermarkt. Dat gevoel dat je bekruipt wanneer je een vliegticket boekt voor een driedaagse stedentrip.  In deze tijd wordt het effect van de mens op de wereld steeds meer voelbaar. We voelen een ander soort schaamte, een nieuw soort wanhoop en een niet eerder ervaren soort idealisme. Op deze avond gaat het over de woorden die we geven aan onze nieuwe emoties: vliegschaamte, landschapspijn en natuurrouw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s